Saturday, 17 October 2009

COURGETTE NUT BREAD

Courgette nut bread

90g soyamel
110g malte mandler
30g sukkererstatning/evt. sukker hvis du foretrekker det
2ts kanel
1ts salt
1ts natron
1/2ts bakepulver
2,25dl olje
4 egg
1 squash, revet
1ts vaniljeekstrakt

Stekes i 50min midt i ovnen ved  180 grader.

Bland sammen det toerre. Bland sammen egg, olje og vanilje, og bland med det toerre. Roer inn revet squash. Hell roeren i en broedform og stek midt i ovenen i ca. 50min paa 180 grader.

4g karbohydrat, 2,5g protein, 14,5g fett og 167kcal per porsjon.

Selv har jeg alltid kuttet ut squashen, og det gaar bra. Det hender ogsaa jeg kutter ut sukker, kanel og vanilje slik at det blir mer som et broed. Fint for oss som ikke taaler hvete/gluten saa bra, og veldig mettende.

1 comment:

  1. hei ser du har litt problemer med magen samme har jeg hatt vet ikke om d er d samme men er d treig kan du prøve å kutte ut pasta poteter ris og hvetemel totalt til du hr hvert bra en stund så begynne å tilvende igjen. funka på meg så tenkte at jeg kunne tips deg siden jeg har stjelt oppskrifter fra deg :P

    fant ikke noen annen måte å si d til deg så du får heler bare slette innlegget itilfelle :D

    ReplyDelete